Fietstocht Rabobank

Speciaal voor lokale verenigingen en stichtingen in de omgeving van Horst en Venray organiseert Rabobank Horst Venray op zaterdag 5 september 2015 voor de tweede keer de Rabo Fietsdag. Tijdens deze gezellige en sportieve dag kunnen leden van Rabobank Horst Venray voor een vereniging of stichting naar keuze een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen.

Hoeveel kan de ingeschreven vereniging en/of stichting verdienen?

De Rabobank Fietsdag werkt heel eenvoudig. Voor ieder lid van Rabobank Horst Venray die de volledige fietsroute (± 30 km.) uitfietst, stort Rabobank Horst Venray € 16,00 op de verenigingsrekening. Iedere vereniging en/of stichting kan zich met maximaal 25 deelnemers inschrijven en daarmee maximaal € 400,00 verdienen.

Waarom de Rabo Fietsdag?

Het idee achter de Rabo Fietsdag is om onze leden te verbinden en iets in beweging zetten. Met de Rabo Fietsdag wil Rabobank Horst Venray lokale verenigingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug geven.

 

Carla zal ons als vereniging hiervoor inschrijven.

Wie mee wil fietsen, kan zich aanmelden bij Carla.

Je moet je naam doorgeven, je geboortedatum en een e-mailadres.

Dit kan via de e-mail: cacooijmans@hotmail.com , door een telefoontje: 532726, of via een briefje in de brievenbus, Veerweg 10.