Nieuws ivm Corona

Beste dames van de BVO,

Op woensdag 23 juni zijn we als bestuur weer bij elkaar geweest. Sommigen van ons hadden elkaar al drie maanden niet meer gezien nadat in maart alles abrupt tot stilstand was gekomen. Dus het was de hoogste tijd om weer bij te praten. Gelukkig was het mooi weer en konden we dat op gepaste afstand doen in een tuin.

We hebben het natuurlijk gehad over het programma in het najaar. Wat kan er wel en wat kan er niet met de voorschriften op dit moment. Het bezoek aan de dierenkliniek in september is verplaatst naar september 2021. Op 2 september van dit jaar gaan we dan wat anders doen. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen de lezingen wel doorgaan mits degenen die de lezing verzorgen dat ook willen. Dat gaan we vragen. De Zaal is open en de schuifdeuren tussen de huiskamer en de zaal zijn open zodat er één grote ruimte is waar zeker wel 40 mensen inpassen op 1.50 meter afstand.

Maar … nog niets is zeker in deze tijden. Het zou kunnen dat er nog meer mogelijk is, maar het zou ook zomaar kunnen dat er weer beperkingen komen. We houden jullie op de hoogte!

Het goede nieuws is dat voor 2021 vier nieuwe bestuursleden zich hebben aangemeld. Daar zijn we super blij mee.

Hannie, Adje, Mieke, Sandra, Lucie, Ilja en Carla

Laat een bericht achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>