23 september Speksteen

Beste dames van de BVO,

 

Op woensdag 23 september komt Marij Knapen uit Griendtsveen ons laten zien hoe je met speksteen werkt. (Speksteen is een zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is.)

Natuurlijk gaan we zelf ook aan de slag op deze avond.

Ieder die wil kan op deze avond van speksteen een klein hangertje maken voor aan een ketting of wat kleins om ergens neer te zetten.

Omdat Marij op 9 september al wil weten hoeveel personen er mee doen en wat die dan willen maken, verzoeken we jullie dan ook om  uiterlijk 8 september door te geven of je meedoet en wat je zou willen maken.

Voor deze avond is het handig als je het volgende mee kunt nemen: oude raspen, vijlen, mesjes en in ieder geval een oude handdoek [die maken we nat om het stof op te vangen!] en een plastic tas om die natte handdoek weer me naar huis te nemen. En als je dan toch bezig bent om alles bij elkaar te zoeken, dan is het ook fijn als je ook nog een emmer of oude wasbak vindt om mee nemen.

Voor deze avond vragen we een eigen bijdrage van €5,00.

 

Je kunt je tot uiterlijk 8 september opgeven bij Arla, Nieuwstraat 18 met vermelding van je keuze (hangertje of een heel klein kunstwerkje) en betaling van € 5,00.